Interior decorating

Svagt lysskær

29

Hvor er det bare irriterende med det dårlige vejr, eller triste vejr, der hærgrer Danmark for tiden. Ikke blot fordi det så er sværere at finde noget passende tøj at have på; enten bliver det for koldt eller også bliver det for varmt (aldrig mit i mellem), men også fordi det er knapt så sjovt at færdes uden for..

Og vigtigst for mit vedkommende; der er sgu ikke noget ordentligt lys til at tage nogle ordentlige billeder! Det er trist, men sandt – når man ikke har et fancy spejlreflekskamera, så er man virkelig afhængig af godt lys!

.


The bad and sad weather that’s harassing Denmark at the moment is just anoying! Not only due to struggle of finding appropriate clothing to wear; either it’s too cold og too hot (never in between), but also because it’s not quite as fun spending time outside then..

And most importantly for me personally; there’s no proper light when trying to take some pictures! It’s sad, but true – when you’re not the owner of a fancy SLR camera you’re seriously depending on good light!

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG