Food & Drinks

Sund snack

62

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at jeg er helt vild med bær! Specielt blåbær og jordbær er en favorit her og så er det lækkert at blande det med lidt kokos. Mums!

Jeg sidder blot og hygger mig lidt, inden jeg skal afsted på min sidste vagt på Tinderbox i dag, hvor jeg igen skal stå i frontzonen ved blå scene. Det var en vildt fed oplevelse i går, hvor jeg stod i midterzonen ved Rasmus Walter og så stod i frontzonen (helt oppe foran scenen) under Carpark North og Mø. Specielt de to sidste var nogle helt igennem fede oplevelser – at stå foran 20.000 mennesker og kigge ud på dem og holde lidt styr på dem, samtidig med at Mø eller guitaristen fra Carpark North render rundt lige nede foran én og så se folks reaktioner. Virkelig fedt!

.

Følg min blog med Bloglovin!


I guess it is no secret any longer the fact that I am crazy about berries. Especially blueberries and strawberries are favorites and even better when mixed with coconut. Yum!

I am enjoying myself for a moment before taking my last shift on Tinderbox today in which I will be in the frontzone at blue stage once again. It was an incredible experience yesterday when standing in the middlezone under Rasmus Walter and then in the frontzone under Carpark North and Mø. Especially the last two ones were incredible – to stand in front of 20.000 people, looking out at them and making sure everyone is okay, meanwhile Mø or the guitarplayer of Carpark North is running around right in front of you and then just watching the reaction of the audience. Really amazing!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG