Interior decorating

Royal Copenhagen

32

I lang tid har jeg egentligt ikke været så vildt begejstret for Royal Copenhagen og kunne ikke se, hvad alt det fuss skulle gøres godt for.

Jo mere indretnings interesseret jeg siden er blevet, desto vildere er jeg faktisk blevet med det. Ikke det klassiske blå mussel malede, men faktisk det sorte mega mussel, som jeg har forelsket mig noget så inderligt i.

Jeg er dog ikke blevet fanatisk eller en egentlig samler. Jo, det er da pænt, men jeg synes også, det kan blive for meget (selvom jeg virkelig beundrer folks samlinger – hvor findes der da egentligt mange misundelsesværdige samlinger i det ganske land!) – i hvert fald for mit eget vedkommende.

Derfor har jeg besluttet mig for ikke at samle på det, men derimod at fremskaffe mig nogle enkelte items, som skal titte frem i lejligheden her og der. Mit første køb faldt på disse smukke fyrfadsstager og det næste, bliver helt sikkert én af de flotte krukker!

Samler du på Royal Copenhagen og er der noget, du foretrækker?

.


For a long while I really haven’t been very excited about Royal Copenhagen and had no idea what all the fuss was about.

The more interested in interior I get, the more I actually admire it. Not the classical blue mussel painted ones, but rather the black mega mussel which I’ve fallen deeply for.

I’ve not become fanatic or started collecting it. Yes, it is indeed very beautiful but it can get too much (even though I really admire the collections people have – there really do excist some very enviable collections out there!) – at least for my own part.

That’s why I’ve decided not to collect it but in contrast to obtain few items to peep through the interior. My first purchase were these most beautiful votives and the next one will most certainly be one of the beautiful jars!

Are you collecting Royal Copenhagen and are there some items you prefer from it?

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG