Interior decorating, Tips & Guides

Økonomiblomster

28

Jeg har forelsket mig fuldstændigt i nelliker! Og hvad er der overhovedet ved dem, som man ikke kan lide??

Denne fine buket købte jeg i Aldi i lørdags til en sølle 20’er. Målrettet købte jeg også den buket med færrest udsprungne blomster og flest knopper – jo længere holder de jo.

Min mormor sagde godt nok også til mig, at de holdt rigtig længe, hvis de bare fik skiftet vand en gang i mellem. Én af grundene til at jeg købte lige netop nelliker med hjem, er netop også på grund af deres lange holdbarhed, men jeg må sige efter at have haft min første buket nelliker i snart fire dage, er jeg lidt overrasket over, hvor godt de faktisk holder!

Jeg tror, der kun er sprunget én eneste blomst ud siden i lørdags og som i kan se på ovenstående billede, så er der jo yderst mange knopper endnu!

Hvorfor jeg lige netop kan lide nelliker: den støvede grønne farve passer perfekt ind i min dæmpede farveskala, blomsternes lyserøde farve går igen i indretningen på krukker og puder og så holder de jo længe – OG man kan købe en flot buket for næsten ingen penge!

Det må i sandheden siges at være økonomiblomster!

.


I’ve fallen madly in love with carnations – and really; what’s not to like about them??

This beautiful bouquet I bought on Saturday in Aldi for no more than 3$/2,5€! Targeted I also bought the bouquet with the least flowers and the most buds as I know they last longer.

My grandmother did also tell me the fact that they last for a very long time as long as I remember to change the water now and then. One of the reasons as to why I exactly bought the carnations is due to their durability, but I’ve gotta say, after having my first bouquet of carnations for almost four days, I’m a little suprised about how well they actually last!

I think only one flower has bloomed since Saturday and as you can see on the picture above; there’s still extremely many buds just waiting to bloom.

Why I chose the carnations: the dusty green color suits perfectly in my dimmed colorscale, the rose color of the flower reappears in my interior decor on jars and pillows and they last for a while – AND you can buy them really cheap!

They must in truth be said to be economy flowers!

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG