Food & Drinks

Nicolas Vahe

15

Jeg fik i går en fødselsdagsgave af min bedste veninde og én af mine gode kammerater (som i øvrigt er kærester), foruden en meget smuk buket, som i får at se senere, så fik jeg disse super lækre produkter, som jeg har ønsket mig i længe.

I lang tid har jeg gerne villet afprøve hans populære produkter, men jeg har bare aldrig rigtig fået taget mig sammen til at anskaffe mig dem (nok også lidt fordi, de er lidt dyre, i hvert fald i forhold til mange andre produkter).

Derfor blev jeg ovenud lykkelig, da de så kom med dette til mig, specielt salten har jeg haft meget kig på – og jeg fik faktisk allerede afprøvet den i går aftes, hvor jeg krydrede laksen med den og det var bare sååååå godt.

Har du fået afprøvet nogle af hans produkter og i så fald, hvilken én er din yndlings?

.


Yesterday I received a birthday present from my best friend and one of my good mates (whose by the way together!) besides bringing a very beautiful bouquet, which you’ll get to see later! I got the really delicious products which I’ve wanted for a long time.

For a while I’ve wanted to try his products, but I’ve never really pulled myself together as to do it (probably since they’re a bit more expensive that most products a like).

That’s why I became exceedingly happy when I got the present – especially the salt I’ve been looking at. I actually got to use it yesterday when I seasoned the salmon with it and it was just scrumptious!

Have you tried any of his products and if so, which one is your favorite?

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG