Interior decorating

Nelliker

74

Jeg har tidligere nævnt disse smukke blomster i dette indlæg om Økonomi Blomster, hvor jeg bl.a. beskrev deres lange holdbarhed.

De må sandelig siges at holde længe, for det var først i fredags, at de begyndte at hænge lidt, hvilket nok er min egen skyld, eftersom jeg glemte at skifte vandet ved dem og heller ikke fik gjort det her i weekenden pga. Tinderbox, så de er derfor blevet smidt ud i dag.

Problemet ved dem er bare, at ja, de holder længe, men ingen af knopperne sprang ud, som de jo ellers plejer at gøre ved mange andre blomsterbuketter, så det har været lidt skuffende af have dem. Næste gang jeg køber en sådan buket, så sørger jeg for at købe én med få knopper, så kan det være, at jeg får lidt mere glæde af dem.

.

Følg min blog med Bloglovin!


I’ve earlier mentioned these beautiful flowers in this post about Economy Flowers in which I among other things described their long durability.

They truly have a long durability due to the fact that my flowers did not start to hang until Friday, which is probably my own fault since I forgot to change the water and neither did it over the weekend – which resulted in me throwing them out today.

The problem about them is yeah, they last for a while but none of the flowerbuds opened up, which made them a little disapointing. So the next time I buy a bouqouet of them I am gonna make sure to buy one with almost no buds but only flowers.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG