Interior decorating, Tips & Guides

Moderne indretning for en slik

7

Mit bedste køb må uden tvivl siges at være denne flotte Ekby hylde fra Ikea, som jeg erhvervede mig kort efter vores indflytning. Den har en rigtig dejlig størrelse, er neutral og funktionel og så er den yderst billig!

De fleste indretnings interesserede har sikkert forlængst stiftet bekendtskab med String Pocket hylden, som også er yderst smuk. Jeg synes dog nærmere, at den passer bedre ind i et køkken frem for en stue, da der ikke er særlig meget højde mellem hylderne og den heller ikke er særlig bred, men derfor, i min optik, passer perfekt til sine yndlings krus, krukker og krydderier – her passer Ekby hylden bedre ind i stuen.

Målene, på den str. jeg har, lyder på D19xB79xH120cm (dog skal man lægge mærke til på hjemmesiden hedder den D19xH79cm, selvom jeg adskillige gange har målt efter).

Og prisen? Den forlyder sig på sølle 217kr – så det er bare med at komme afsted!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG