Interior decorating

Min farvepalet

3

Hvis man beslutter sig for at følge med her hos mig på bloggen – om man så bare kigger forbi en gang i mellem eller man fast kommer til at klikke sig forbi, så vil man hurtigt lægge mærke til, et vidst form for mønster i min indretning.

Jeg er ikke typen, der vælger at overlade noget som helst til tilfældighederne, i hvert fald ikke når det kommer til indretning. Det er derfor også nøje udvalgt, hvordan tingene er placeret i forhold til hinanden, men også hvilke ting jeg vælger at tilføje i min indretning.

Det er derfor også nøje udvalgt, hvilke farver og materialer, der pryder vores lejlighed. De mest dominerende farver er sort, hvid og kobber, dernæst sart rosa, lyst træ, planter med kolde eller nedtonede farver og mit nyeste tiltag; marineblå (som egentligt ikke er nogle steder at se i selve indretningen.. ENDNU!).

Hvilken palet pryder din lejlighed?

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG