Everything

Lørdags kaffe

39

Her kommer dagens kaffebillede så – dem kommer der til at være mange af!

Fremadrettet har jeg tænkt mig at gøre bloggen en anelse mere personlig, end den er for øjeblikket. Den kommer stadigvæk til mest af alt at handle om indretning og livsstil i form af nogle mad billeder, men så vil jeg nok begynde at skrive lidt mere om min hverdag under indretningsbillederne, så man også kan følge lidt med hjemme hos mig.

Hvad synes i om den idé? Eller skal jeg bare fortsætte som hidtil?

.

Følg min blog med Bloglovin!


Here’s the daily coffee picture – there will be a lot of those!

Looking forward I’m thinking of making my blog slightly more personal than it is today. It will still be most about interior decorating and lifestyle in the form of foodpictures, but I will probably start writing a little more about my everyday beneath the interior pictures which allows you to get to know me better.

What do you think of that idea? Shall I continue as previously?

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG