Interior decorating

Livsbekræftende citater

48

I lejligheden har jeg placeret små glæder rundt omkring i form af livsbekræftende citater som illustrationer. Nogle gange når man har rigtig travlt og det hele går lidt for stærkt i hverdagen, eller man måske bare ikke tænker over det, så kan man pludselig komme i tanke om alle de ting, der i virkeligheden betyder noget for én.

Derfor kan jeg godt lide at minde mig selv om alle de ting, der betyder noget for mig, eller som bringer et drive, glæde eller bare lidt humor ind i livet.

Det er godt udsmykning OG en rigtig god reminder til én selv.

.

Følg min blog med Bloglovin!


I’ve placed small “pleasures” around the apartment in the form of life affirming qoutes on my illustrations. Sometimes when life gets too busy and it all goes a little too fast or you just don’t consider it, you suddenly think of all the things that really matters to you.

That’s why I like to remind myself of all the things that matters to me or brings me joy, get me going or just bring a little humor into life.

It’s good decor AND a really good reminder to one self.

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG