Interior decorating

Kobber og rosa

37

Jeg går så sindsygt meget op i balance og harmoni i hjemmet; hvordan farverne og materialerne supplerer hinanden.

Den røde tråd i lejligheden må uden tvivl siges at være kobber detaljerne og da jeg først besluttede mig for at køre med kobber, måtte jeg jo finde mig en farve, som står godt dertil. Det passede meget godt, for på samme tid var kobber blevet rigtig moderne og Magasin havde lavet et rigtig lækkert katalog med en masse fine kobber og lyserøde detaljer, så det var ikke svært for mig at finde en partner til den flotte kobberfarve!

Er du også faldet pladask for det smukke kobber? Og i så fald, hvilken farve har du valgt at par den op med?

.


I care deeply about balance and harmony in my home; how the colors and materials supplements each other.

The common thread must without doubt be said to be the copper details and when first deciding to go with copper, I had to find a color which would compliment it. It was a good timing due to the fact that copper had just become very popular and Magasin had just published a very refined catalog with lots of lovely copper og rose details, which made it very easy for me to decide what color to match the beautiful copper!

Have you also fallen deeply in love with the beautiful copper? In that case; what color have you chosen to pair it with?

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG