Interior decorating

Kay Bojesen

44

Hvis der virkelig er noget, der symboliserer dansk design og kvalitet, så må det da uden tvivl være Kay Bojesens fine træfigurer.

I starten var jeg meget i tvivl om, hvilken én jeg skulle starte med at købe, men valget endte på den smukke elefant i det smukke lyse træ, som jeg beundrer så meget.

Jeg forstår ikke helt de folk, der bare samler for at samle – for eksempel er der rigtig mange på instagram, der har samtlige Kay Bojesen figurer, hvilket er fint nok, hvis man virkelig godt kan lide dem alle sammen. Dog synes jeg efterhånden, der er gået sport i den for folk med hvem, der kan få den mest prangende samling og ikke kun inden for Kay Bojesen, men også med specielt Royal Copenhagen, Kähler, Lyngby mv..

Dér er jeg mere typen, der køber/samler de ting, jeg kan lide. For eksempel har jeg under ingen omstændigheder tænkt mig at erhverve mig samtlige Kay Bojesen figurer – bare fordi de hedder Kay Bojesen.

For øjeblikket er jeg interesseret i at have en samling bestående af; elefanten, den lille abe, sangfuglen Alfred, turtelduerne og MÅSKE flodhesten, men så skal jeg heller ikke have flere! 1. Jeg bryder mig ikke så meget om resten. 2. Hvorfor betale en bondegård for figurer, jeg ikke rigtigt bryder mig om, når jeg kan bruge pengene på andre ting, jeg hellere vil have? 3. Hvor dælen skulle jeg gøre af dem??

.

Følg min blog med Bloglovin!


If there’s something really symbolizing Danish design and quality it’s without doubt Kay Bojesen’s beautiful tree figures.

In the beginning I was in doubt about which one I should buy as the first one, but the choice ended up being the beautiful elephant in the beautiful light tree, which I admire so much.

I don’t get those people who collect, just to collect – an example would be on instagram where there’s a ton of people who has every one of Kay Bojesen’s figures, which is okay if you really like them all. However, it seems to me that people collect them for sport and being able to brag about the most flashy collection, and not only when speaking about Kay Bojesen, but also, and especially, with Royal Copenhagen, Kähler, Lyngby aso..

I’m more the type who buys/collects the stuff I like. To show an example; I do not intend to buy every one of the Kay Bojesen figures just for the sake that it’s Kay Bojesen.

At the moment I’m interested in collection; the elefant, the little monkey, the singingbird Alfred and the lovebirds and MAYBE the hippo, but then I don’t want anymore! 1. I don’t like the rest that much. 2. Why pay a ton of money for figures I don’t really like, when I can spend them on other things I’d rather have? 3. Where the hell should I put them??

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG