Interior decorating

Jubilæumsvasen

35

Jeg har mange “bedste køb” i min lejlighed – og det føles egentligt rart at have det så godt med de køb, man har foretaget sig.

Sidste år, da de lancerede billeder af vasen, vidste jeg bare med det samme, at jeg bare måtte have den – ikke fordi alle andre også ville, men fordi jeg er så vild med kobber og faldt pladask for vasen med det samme. Da jeg så pludselig fandt ud af hvor mange, der egentligt var ude efter den, så havde jeg faktisk opgivet.

Heldet var dog med mig og jeg tror, at det var meant to be; for da jeg var på inspirationsjagt i Magasin med min veninde, stod der en fem stykker tilbage på hylden og jeg vidste bare, at jeg var nødt til at slå til med det samme, hvis jeg skulle have nogle forhåbninger om at få den.

Jeg har elsket den lige siden! Og så var jeg så heldig, at jeg fik den lille i julegave af min søde mormor.

.


I have a lot of “best purchases” in my apartment – and it feels really nice to have so many purchases that I’ve grown more fond of afterwards.

Last year when Kähler launched the pictures of the anniversary vase I knew right away the fact that I just had to get it – not because everybody else wanted it, but due to the fact that I hold copper so dear and because I found the vase so incredibly beautiful. When suddenly figuring out exactly how many who wanted it, I actually gave up the hope of getting it myself.

Luck struck me and I believe that it was just meant to be; when searching for inspiration with a friend in Magasin, about five vases was left on the shelf and I knew right away that I had to get it now, or else I would never get it. 

I’ve loved it ever since! And I was furthermore that lucky that I got the small one for Christmas from my sweet grandma.

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG