Food & Drinks

Italiensk inspireret pastasalat

43

Hvis der er noget, jeg virkelig værdsætter, så må det da uden tvivl siges at være lette, men lækre retter! Som i nok snart har fundet ud af, så er jeg ikke lige frem typen, der kaster løs med pander og gryder og får kreéret magiske retter på stribe. Måske det første, men så også kun i frustration og irritation.

Ofte orker jeg egentligt ikke rigtigt at lave mad, men hvad dælen kan man forvente af mig, når hverken min mor eller far bryder sig om det heller (og måske heller ikke altid er lige heldige med det)?

Jeg ville egentligt (meget gerne!) være bedre og mere engageret i et køkken, men det er nok lige så sandsynligt som flyvende grise.

Men på trods af den manglende evne og kundskab i et køkken, så fik jeg nu alligevel kreéret lidt af et mesterværk i dag i form af en italiensk inspireret pastaret, bestående af; pasta, ærter, oliven, røde løg, mozzarella, edamamebønner, lidt mayo og lidt olivenolie (for cremet og lækker konsistens), Nicolas Vahe’s skalotteløg/rødbede salt og peber (for ekstra smag) og mums! Det var godt! Endda kæresten var helt vild med det og skovlede to store portioner op.

Hvem siger, at det skal være besværligt at spise godt?

.

Følg min blog med Bloglovin!


If there’s a thing I really appreciate it gotta be easy, but delicious meals! As you’ve probably figured out by now, I’m not exactly the type who swings a lot with pans and pots and creates magical meals on a row. Maybe I fit the first part, but then only in frustration and irritation.

Often I don’t really feel like cooking, but what the hell do you expect of me, when considering neither my mother nor father really like it (and maybe aren’t always as lucky at it)?

I actually (really much!) want to be better and more engaged in a kitchen, but it’s probably as likely as flying pigs.

But despite my lack of talents and education in a kitchen, I did in fact create a little masterpiece today in the form of an Italian ispired pasta dish, consisting of; pasta, peas, olives, red onion, mozzarella, edamamebeans, a bit mayo and a bit oliveoil (for a creamy and delicious consistency), Nicolas Vahe’s shallot/beetroot salt and pepper (for extra taste) and yum! It was scrumptious! Even my boyfriend liked it and scooped up two big portions for himself!

Who says it has to be a struggle to eat well?

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG