Personal stuff

Frivilligt OG velgørende arbejde

79

Som i efterhånden har fået med, så har jeg i den forgangne weekend udført frivilligt arbejde på Tinderbox her i Odense. I virkeligheden er det faktisk ikke bare Tinderbox, som jeg har arbejdet for, men faktisk foreningen Gammo.dk, som er en forening, der støtter kræftramte eller pårørte til kræftramte med donationer til forskellige formål. Foreningen fik løn for at vi arbejdede dér (så vidt jeg forstod), som så går til det gode formål.

Så det var ikke kun frivilligt arbejde, men samtidig også velgørende. Jeg satte virkelig pris på, at jeg ikke kun fik en fed oplevelse oppe i frontzonen (hvor vi arbejde, hvilket vil sige bag hegnet foran scenen, som crowd safety), men at jeg samtidig også støttede et rigtig godt formål.

Det var den vildeste oplevelse og jeg melder mig helt sikkert til det næste år igen.

Samtidig vil jeg opfordre jer, der er pårørte til kræftramte eller måske endda selv er ramt af kræften, om at gå ind at tjekke Gammo’s hjemmeside ud og søge, hvis det kunne hjælpe i hverdagen.

.

Følg min blog med Bloglovin!


As you probably already did read, I have spent the weekend performing voluntary work at Tinderbox here in Odense. In fact I did not only work for Tinderbox, but actually the union Gammo.dk, which is a union who supports people with cancer and/or family to them, giving out donations to different purposes. The union got paid for our work (as I understood it) which they use for the good purpose.

It was not only voluntary work but at the same time also charity. I really appreciated not only getting a cool experience in the frontzone (where we worked as crowd safety) but at the same time supporting a really good case.

It was an incredible experience and I am for sure gonna sign me up for next year again.

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG