Interior decorating

Flere blomster, tak!

55

Blomster, blomster, blomster.. Får jeg nogensinde nok? Nej!

Et personligt øjeblik: Jeg skal i dag ned at hente min tredages billet til Tinderbox, hvor min kæreste og jeg har meldt os som frivillige til at stå vagt oppe ved scenen. Vi ville vildt gerne med og have oplevelsen, men vi havde ikke lyst til at bruge pengene på det, så jeg var inde at søge på frivilligt arbejde til det. Der var rømmet over det hele, men så fandt vi organisationen Gammo. En organisation, der støtter folk med kræft og deres pårørte, som stadigvæk manglede frivillige.

Det var en super fed mulighed for at få lavet lidt velgørende arbejde og samtidig få en rigtig fed oplevelse ud af det, da man så fik billetten gratis til alle tre dage, hvis man tog to vagter i løbet af weekenden. Jeg skal stå ved Blå Scene om lørdagen og søndagen (halvdelen af dagene) og så kan jeg ellers bare nyde det resten af tiden – åh, hvor jeg glæder mig!

.

Følg min blog med Bloglovin!


Flowers, flowers, flowers.. Do I ever get enough? No!

A personal moment: Today I am getting my three days ticket for Tinderbox which we have signed up for as volunteers – to guard the stages. We really wanted to go and to get the experience but we did not want to use the money on it which resulted in me searching online for volunteer work. Spots were taking all over the internet but then we found the organisation Gammo. An organisation who supports people struggling with cancer and their closest family, and they still needed volunteers.

It really was a great opportunity to do some charity work meanwhile getting a really cool experience out of it due to the fact that you get a free ticket for the entire Tinderbox if you take two shifts during the weekend. I will be standing by the Blue Scene on Saturday and Sunday (half of the days) and then I just get to enjoy myself the rest of the time – and oh how excited I am!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG