Everything

Festival mood

75

Vi er tilbage på Tinderbox og jeg står netop nu og skal igang med min første vagt i frontzonen ved blå scene! Jeg er spændt og det skal nok blive en rigtig fed oplevelse!

Billedet er forresten i går. Det var lidt en øv dag, eftersom jeg pludselig fik en rigtig slem hovedpine og den ville simpelthen ikke gå over igen, så jeg tog hjem midt på aftenen. Jeg håber, det bliver bedre i dag! (Hvilket det nok skal blive!!).

God lørdag!

.

Følg min blog med Bloglovin!


We are back at Tinderbox and I am on my first shift in the frontzone at the blue stage right at the moment! I am excited about it and I am sure it is gonna be a really cool experience!

The picture is by the way from yesterday. It was a bit of a bomber yesterday due to the fact that a bad headache suddenly struck me and I could not get rid of it again resulting in me going home in the middle of the evening. I hope it is gonna be better today! (Which it of course will be!!).

Have a nice Saturday!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG