Interior decorating

Det dersens blogger-halløj

24Det har længe kriblet og krablet i hænderne på mig at begynde med at blogge igen. Sandheden er nemlig den, at jeg faktisk tidligere har haft blogget i en del år (lige da det stadigvæk var en meget ny ting og det kun var de ganske få, der havde en blog og man derved opnåede en vis form for ophøjet status; “hun er blogger!”) – dog inden for en helt anden genre; primært tøj og mode (som jeg egentligt ikke var særlig god til, nu hvor jeg kigger tilbage på det) og så lidt om alt og ingen ting.

Jeg bloggede helt og aldeles uden nogen form for struktur og egentlig retning, hvilket jeg vil gøres anderledes denne gang.

Bloggen vil primært omhandle indretning, som vil tage udgangspunkt fra min egen lejlighed, men der vil også kunne snige sig lidt mad billeder ind og måske også ét enkelt billede eller to om særlige begivenheder, som jeg føler, jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Jeg håber, i vil tage rigtig godt imod min nye blog, som jeg vil køre sideløbende med min instagramprofil @nikkilunds. Det er de samme billeder, der vil blive lagt ind, dog vil bloggen være mere dybdegående og der vil også her blive gjort lidt ekstra ud af detaljerne. Jeg tager gerne imod både ris og ros – og hvis i skulle have nogle spørgsmål, så er i hjerteligt velkomne til at lægge en kommentar under indlæggene.

Follow my blog with Bloglovin

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG