Interior decorating

Design klassikere

2Vi har i et godt stykke tid boet hos min svigermor her i Odense, da vi endnu ikke havde fundet en lejlighed. Det var faktisk en rigtig træls periode, for vi havde et lille bitte værelse, hvor vi skulle have alle vores ting klemt.

Dog skal det slåes fast; jeg var og er rigtig glad for, at vi havde muligheden for at bo hos hende imens. Det er bare ikke det samme som at have sit eget, da jeg slet ikke kunne slå mig ud rent indretningsmæssigt hjemme ved hende og vi havde heller ikke særlig meget plads, så jeg kunne ikke engang begynde at samle det helt store, hvad angår indretningsnips.

Da vi så endelig flyttede i egen lejlighed februar måned i år, var jeg oven ud lykkelig. Vi havde allerede kigget på lejligheden tilbage i oktober og allerede en uge efter underskrevet lejekontrakten, men eftersom de daværende lejere først flyttede ud i februar, så havde jeg en 3-4 måneders tid til at sidde spændt og planlægge al indretningen og hvad jeg skulle have stående dér og dér..

Vi nåede dog også kun at flytte ind og så var jeg faktisk allerede i gang med at lægge til på vores klassiker samling, som bl.a. Kay Bojesen, Lyngby og Kähler. Selv om Kähler stadig er forholdsvist ny (eller sagt på en anden måde; først rigtig er blevet populær inden for de seneste år), så har jeg tilladt mig at kalde det en klassiker, da man efterhånden ikke finder et hjem i Danmark, der ikke har et eller andet Kähler stående.

Follow my blog with Bloglovin

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG