Food & Drinks

Den bedste start på dagen

5

Det her må vidst uden tvivl være det smukkeste morgenmad, jeg længe har set!

Og det bedste ved det hele? Det er super nemt og smager super godt!

Jeg fik lyst til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og blendede derfor nogle frosne jordbær med noget naturel yoghurt (vær opmærksom på, at det bliver en temmelig kold, men forfriskende omgang) – hvis man ikke ønsker det iskoldt, så kan man evt. bruge nogle friske jordbær eller tø dem op inden – derefter toppede jeg med banan, hakkede mandler og sidst, men ikke mindst, blåbær.

Det er en sand fryd for øjet og man kan lave utallige versioner af den – det er kun fantasien, der sætter grænsen!

Hvis i er blevet inspireret til at lave jeres egen version, så må i hjertens gerne tagge mig i jeres opslag, så jeg kan se alle jeres spændende versioner!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG