Food & Drinks

Café Victoria

80

Jeg har i dag været sammen med min søde veninde Katrine, der også er min kærestes svigerinde, hvilket var super hyggeligt! Vi tog endnu engang et smut forbi Café Victoria, der hurtigt er gået hen og blevet min yndlingscafé her i Odense.

Er det egentligt også så svært at forstå? Prøv lige at tjekke denne salat med rejer ud, mums! Og så bare størrelsen af den!

.

Følg min blog med Bloglovin!


I spent the day with my sweet friend Katrine, who is by the way my boyfriend’s sister in law, which was really lovely! We went to Café Victoria which quickly has turned into my favorite café in Odense.

And is that so hard to understand? Check out this salad with shrimps, yum! And the size of it!

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG