Interior decorating

Bo Bedre

47

Ind af brevsprækken kom i dag det nye magasin fra Bo Bedre. Jeg elsker magasiner, specielt boligmagasiner (wonder why) og elsker at dykke ned i dem og samle en masse inspiration til vores hjem.

Boligmagasinet har jeg abonneret på flere gange og købt i stor stil, da bladet bare rammer min stil spot on (i hvert fald i store træk), men det er faktisk første gang, at jeg abonnerer på Bo Bedre og det er det tredje eller fjerde magasin, jeg nu har modtaget.

Bladet er også meget spændende, men nok lidt mere rettet mod “overklassen”, der har råd til det rigtigt dyre indretningsgejl – altså ikke lige min målgruppe, desværre. Det er dog stadigvæk meget spændende at sidde og bladre i og jeg formår dog stadigvæk at få samlet lidt inspiration (i den prisvenlige stil).

.

Følg min blog med Bloglovin!


Today the new Bo Bedre magazine arrived. I love magazines, especially interior concerned magazines (wonder why) and I love to dive into them and collect a lot of inspiration for our own home.

I’ve subscribed to Boligmagasinet a couple of times and bought bunches of it, since the magazine hits my style spot on (at least largely), but it’s actually the first time I’m subscribing to Bo Bedre and I’ve now received my third or fourth magazine.

The magazine is indeed exciting but probably directed to “the upper class” who can afford the expensive interior gear – not exactly my type of audience, unfortunately. Though it is still very entertaining to browse through it and I do however still collect a little bit of inspiration (in the budget friendly class).

.

Follow my blog with Bloglovin!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG