Interior decorating

Blomsterbuketten

12

For præcis én uge siden var vi til bryllup. Det var min kærestes storebror, der skulle giftes og det var en helt igennem fantastisk dag og en virkelig hyggelig fest. Folk var i godt humør, vejret var godt og det var som om, vi for en stund alle befandt os i en lille bobbel af glæde, fred og hygge.

Da festen var overstået, spurgte bruden, om jeg ikke havde lyst til at få en af borddekorationerne med hjem til min vase – og det siger man jo selvfølgelig ikke nej til!!

Jeg fik derfor ovenstående buket med hjem og den står skam stadigvæk! Ikke tip top længere, men efter at have fjernet de visne blade, ser buketten stadig skøn ud.

Noget af det bedste, jeg ved, er, at få friske blomster til mine vaser – det bringer liv og sommer ind i stuen og jeg elsker det!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG