Interior decorating

Blomster fra en dejlig veninde

23

Hvis der er én ting, jeg elsker, så må det være blomster. Ikke så meget urtepotte blomster, men afskårne blomster, specielt buketter. De er så skønne og smukke og jeg bliver altid så glad, når jeg får nogle. Specielt fra personer, der betyder al verden for mig.

Derfor blev jeg også kun ekstra glad, da min søde veninde havde denne smukke buket blomster med til mig i lørdags, som må siges, at være én af de smukkeste buketter jeg nogensinde har fået!

.


If there’s one thing I love; it’s flowers. Not so much the traditional flowerpot flowers, but cut flowers, especially bouquets. They are so beautiful and lovely and I always become very happy when getting some. Especially when it’s from people who means the world to me.

Therefore I was also just extra glad when my sweet friend brought this beautiful bouquet for me on Saturday. And I must say that it’s gotta be one of the most beautiful ones I’ve ever gotten!

.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG