2018 - Året, der gik

2018 er så godt som overstået og som sædvanligt har jeg samlet et indlæg over de største højdepunkter for mit år og ting, som har betydet rigtig meget for mig i året, der er gået. <3
Den danske sommer Når jeg tænker tilbage på 2018, er noget af det, der fylder aller mest i minderne, den helt fantastiske sommer, som vi har haft. Jeg har aldrig rigtig været fan af stranden, men dette blev året, hvor jeg virkelig fik smag for det. Det kom sent, men på godt og vel to uger, var vi 4 eller 5 gange afsted på Kerteminde Strand. Åh, hvor jeg glæder mig til næste års strandture!
Alt For Damerne Løbet I år deltog jeg for anden gang til Alt For Damerne Løbet - men denne gang i selskab af mine 3 skønne tøser. Firkløveren var afsted sammen og vores kærester og deres venner stod og heppede på os var startskuddet og til sidst ved målstregen. Det er helt sikkert noget, vi må gøre en tradition ud af!
Officiel del af Fynske Influencers teamet Jeg overskred en grænse for nogle måneder siden, hvor jeg skrev og tilbød min hjælp til blogger fællesskabet; Fynske Influencers. Indtil da havde jeg ikke den store erfaring i at mødes med andre bloggere og influenter, men kastede mig ud i det - med hovedet først. Det har resulteret i en stilling som Social Media Assistent hos Fynske Influencers, noget jeg er meget stolt af. Indtil videre har jeg deltaget i én enkelt af deres events, hvor jeg stod for opdateringen af vores instagram profil. Aftenen var en ren success og jeg ser meget frem til at deltage i det næste event.
Udlært butiksassistent Februar blev måneden, hvor jeg langt om længe kunne ånde lettet op. Det blev slutningen på et meget stressfyldt kapitel og begyndelse på et vigtigt kapitel i mit liv, hvor det gjaldt om at finde mig selv. Jeg var kørt total i sænk i min butiksuddannelse og følte mig helt og aldeles uduelig og alt andet end værdsat i mit arbejde. Aldrig havde jeg set så meget frem til at blive arbejdsløs. Til at få noget tid til mig selv og til at få slappet af og fundet mig selv og min passion igen. Samtidig var det fedt at have gjort det pisse godt til fagprøven og kunne sige farvel til min tidligere arbejdsplads med et 12-tal. See ya suckers.
Weekendophold i Malmø Min veninde fødte i år den sødeste lille dreng, som blev døbt "Malthe". Ham skulle jeg da selvfølgelig lige se, så vi tog et weekendophold i Malmø, hvor vi fik plejet vores forhold, set og oplevet lidt nyt sammen og brugte hele lørdagen med min søde, svenske veninde og hendes skønne lille familie. <3
Krydstogt til Oslo I efteråret tog vi os atter tid til hinanden og bookede et mini cruise med DFDS - en 3-dages tur til Oslo, Norge. Det var simpelthen den hyggeligste tur, hvor vi bare gik og hyggede os og nød hinandens selskab.
Et træningens år Jeg har aldrig været den, der har trænet mest. Men det har virkelig ændret sig i år, hvor jeg oplevede at blive bidt af det. Selvom jeg i perioder næsten ikke har trænet (fx den seneste måned :o), så har jeg alligevel været afsted til træning 130 gange i år, hvilket svarer til et gennemsnit på 2,5 træninger pr. uge. Ved siden af det har jeg faktisk også været ude at løbe i det fri nogle gange, så det er slet ikke så skidt en statistik, hvis I spørger mig :-)
Kærestetur til København I den første weekend i december havde vi booket et weekendophold i København til forkælelse, hygge og en masse juleri. Vi var i Tivoli, så julelys rundt i hele København, fik købt julegaver, fik prøvet Cakenhagen, var i biografen og så ballet og fik drukket en masse varm kakao. Så skøn en tur altså!
Comedy overload Lattermusklerne blev virkelig også trænet i 2018. Vi har været afsted til så mange open mics og havde billetter til både Ruben Søltoft og Christian Fuhlendorff. På mange måder kan man vel konkludere, at vi har grinet os vej igennem året.
Sol og sommer i lange baner Endnu flere skønne sommer minder! Vi har været utrolig meget ude at nyde solen i år. Både sammen med familien og i den grad med vores venner. Vi cyklede bl.a. den 21km lange tur til Kerteminde - og retur. Vi mødtes ofte med vores venner inde i én af byens mange parker til en omgang kongespil og kolde øl. Det var tider.
Én uge som butikschef Selvom jeg ikke var så glad for mit uddannelsesforløb ude i butikken, så var jeg så taknemmelig for og glædede mig altid til at komme afsted på skoleopholdene. Det var den fedeste tid med de dejligste mennesker og bedste lærer. På det sidste skoleophold, inden jeg blev udlært, skulle vi bygge vores egen butik. Jeg argumenterede for at blive butikschef og jeg blev det. Undervejs i ugen fik jeg vist mit værd og tjente mit holds respekt. Vi havde den fedeste uge og det bedste samarbejde. Jeg ville ikke have undværet én eneste teammate. Taknemmelighed er et meget lille ord i denne sammenhæng, da jeg er meget beæret over denne oplevelse og mulighed.
Tinderbox De her 3 dage har uden tvivl været sommerens højdepunkt! Tinderbox 2019 - vi ser frem til dig!!
Harry Potter Festival + koncert Jeg er seriøst en sucker for kulturelle begivenheder og som den HP geek jeg også kan være, så synes jeg altid, det er super hyggeligt, at deltage i den årlige Harry Potter Festival i Odense. De sidste to år har vi på hyggeligste vis rundet festivallen af med Harry Potter koncert i Symfoni Orkesteret. Det er simpelthen blevet sådan en hyggelig tradition.
Jul i Tromsø .. Og senest har vi fejret juleaften hos min svigerfamilie i nord Norge, hvilket har været en oplevelse for sig. Vi bor hos dem i deres hyggelige lille hytte helt nede ved vandet med udsigt ud over fjorden og fjeldene. Det har været en helt igennem magisk oplevelse. <3 Hvilke oplevelser har gjort speciel stort indtryk på jeres liv dette år?

Like what you see? Remember to follow on bloglovin' <3

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Skønne tilbageblik 😊 <3
www.stine-ebbesendahl.dk
Nikki Lund,
Tak ♥️ Kram,
nikkilund.dk